Hvordan vælger man passende sokker om sommeren?

Update:13-05-2020
Summary: For at se en mands smag skal vi først se på hans sokker. Sokker kan være det mest oversete element i hele en mands li...

For at se en mands smag skal vi først se på hans sokker. Sokker kan være det mest oversete element i hele en mands linje, men detaljer bestemmer succes eller fiasko, og sokker bestemmer tøj.
I den varme sommer er det at holde sig komfortabelt og ventileret i den høje temperatur den første test, som sokker skal bestå.

Vælg færre uldsokker: sokkerne lavet af dette materiale er ikke gode til at absorbere sved, hvilket er nemt at gøre fødderne våde og give vabler. Og rengøring er ikke let at tørre, let at pilling.

Silkesokker: det er ikke for let at stinke fødder. Den er åndbar og behagelig efter brug. Men den eneste skønhed er, at silke ikke er stærk, slidstærk og nem at håndtere.

Det er bedre at være bomuldsstrømper: bomuldsstrømper kan hjælpe med at absorbere sved. Big time bomuldsstrømper er lavet af nano-sølvioner, som har en god deodorant, antiperspirant og antibakteriel effekt. De er komfortable og åndbare. Stoffet er super elastisk, hvilket også har en stor forbedring af beriberi.

Dacron Socks: Dacron, også kendt som polyesterfiber, er et billigt fibermateriale. Ud over sine stærke, lette og tynde egenskaber er dacron sokker lufttætte og har dårlig hygroskopicitet. De er ikke kun resistente over for bakterier, men også tilbøjelige til bakterier. Derfor er sandsynligheden for fodlugt meget højere.