Forskellen på almindelige sokker og bådstrømper

Update:05-11-2021
Summary: Den største forskel på bådsokker og sokker er, at bådstrømper er kortere end strømper. Formen på bådsokkerne er som e...

Den største forskel på bådsokker og sokker er, at bådstrømper er kortere end strømper. Formen på bådsokkerne er som en båd, og længden er op til bare tæer. Længden af ​​sokkerne er over tåen, og når den bæres, er hele tåen pakket ind.
1. Definitionen er anderledes. Bådsokker er meget korte sokker med munden under anklen. Sokker er en type sokker, den længste længde er 5 cm over anklen, og de dækker hele anklen, når de bæres, for det meste lavet af bomuld eller nylon.
2. Formen er anderledes. Som navnet antyder, ligner bådsokkerne en båd efter at være blevet brugt, deraf navnet "bådsokker". Men sokkerne har ikke form som en båd, når de bæres.
3. Længden er forskellig. Bådsokker er relativt korte, så korte, at man ikke kan se sokkerne eller kun kanterne på sokkerne efter man har brugt skoene, så de kaldes også for "usynlige rygsokker".

Sammenlignet med bådsokker er sokker længere end bådstrømper og kan nå ankelpositionen.
Hvad er fordelene ved bådsokker
1. Det passer godt til sko. Strømper vil ikke blive udsat, når man har sko på, hvilket er meget i tråd med modestilen de seneste år.
2. Den kan bruges i enkeltsko om sommeren. For det første kan folk ikke se at have sokker på. For det andet løser det også besværet med svedige og glatte fødder om sommeren iført enkeltsko.