hvilke sokker går far sko til

Update:18-02-2022
Summary: Hvilke sokker passer farsko til? Daddy sko er en slags retro sko. Disse sko med tykke såler og overdrevne design...
Hvilke sokker passer farsko til? Daddy sko er en slags retro sko. Disse sko med tykke såler og overdrevne designs har været meget populære de seneste år, og de passer godt til både drenge og piger, så vi har dem på. Hvilke sokker skal jeg have med fars sko?
Hvilke sokker ser godt ud med fars sko
1. Daddy sko med knæstrømper
Far-sko er en meget populær sko i de senere år. Faktisk er det de rejsesko, som fædre plejede at have på. De har tykke såler, så de har den effekt at øge højden. Hvis det er en pige med meget tynde ben, er det bedst at bruge det med overknæstrømper, og det vil gøre benene mere tynde.
2. Daddy sko med strømper
Om efteråret og vinteren kan mange piger godt lide at vise deres ankler, men nu er det ikke populært. Qiaolu sokker er meget moderigtige. Brug gamle sko med strømper, og tag så et par leggings eller slanke bukser på. Buksebenene er svøbt og holder varme og tynde. Bemærk, at sokker bedst har samme farve som dine bukser og sko.
3. Daddy sko med sokker
Om foråret og sommeren er vejret det helt rigtige, og du kan vise dine ankler på dette tidspunkt. Brug afskårne bukser med farsko og så et par sokker. Denne måde at bære på er meget velegnet til små piger.